Kies voor een veilige en goed APK keuring

APK keuring

Een auto moet goed onderhouden worden. Slecht onderhoud kan resulteren in een onveilige auto. Een onveilige auto kan de grootste gevolgen hebben. De impact van een ongeluk kan leven bepalend zijn. Het is daarom van ontzettend groot belang dat een auto goed onderhouden wordt. Om daarop toe te zien heeft de RDW de algemene periodieke keuring in het leven geroepen.

 

De algemene periodieke keuring, de apk of de apk keuring (vaak zo genoemd, eigenlijk fout) is een manier om auto’s onafhankelijk en transparant te controleren op onderhoud en veiligheid. Zo moet een auto aan verschillende eisen voldoen om een apk te krijgen.

 

De apk is belangrijk omdat hij aangeeft dat de auto aan verschillende eisen voldoet. Voor de verzekering is deze informatie cruciaal. Er is geen verzekering die iets af wil sluiten voor een auto die niet door de apk keuring is gekomen. Dat wil zeggen dat je je auto niet kan verzekeren. Een auto die niet verzekerd mag de Nederlandse openbare weg niet op. Zonder APK kun je je auto dus niet gebruiken.

 

Wanneer je auto weer een apk keuring nodig heeft verschilt per auto. Het hangt onder andere af van het bouwjaar, de laatste APK keuring en het type auto. Je kunt in het vorige apk rapport zien wanneer je auto zijn nieuwe APK keuring nodig heeft.

 

Je kunt je APK keuring en omgeving doen bij autoservice Nieuwenhuijsen. Dit autobedrijf is de autogarage die je APK keuring uitvoert. De apk Rijswijk en omgeving Den Haag doe je bij autoservice Nieuwenhuijsen als je opzoek bent naar een APK Rijswijk van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Je Apk keuring wordt uitgevoerd door ervaren en goed opgeleide monteurs. Door gebruik te maken van de originele onderhoudsboekjes en onderhoudsschema’s weten de monteurs extra goed waar ze op moeten letten om de veiligheid van je auto te garanderen.

Leuk? post