Gratis je auto verkopen

Gratis Mijn Auto Verkopen is een autoveiling waar je binnen 24 uur gratis je auto kunt verkopen. Je verkoopt je auto niet aan een particulier maar aan een RDW erkend autobedrijf zodat je geen gezeur of gedoe hebt. Bij de overdracht van de auto krijg je direct het afgesproken geldbedrag in handen welke vergezeld gaat met het vrijwaringsbewijs. Je bent in een klap van je auto af en verspilt geen kostbare tijd.

 

Snel verkopen

tim-gratis-bod
Wanneer je zelf op zoek gaat naar een koper voor je auto dan kun je niet alleen veel tijd verliezen maar krijg je vaak ook niet het beoogde geldbedrag ervoor terug. De kracht van Gratis Mijn Auto Verkopen is dat de auto wordt voorgelegd aan meer dan 5000 autobedrijven. Alle aangesloten bedrijven nemen bewust deel aan de veiling en brengen graag een bod uit op je auto. Het hoogste bod wordt naar je doorgestuurd waarmee je kunt doen wat je wilt. Je bent namelijk niet verplicht om iets met het bod te doen. Je mag het afwijzen maar ook accepteren. Afwijzen is prima, want het is geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos. Accepteer je het bod dan mag je jezelf feliciteren met de verkoop van je auto. Het bod is het bedrag dat je er daadwerkelijk voor terug krijgt en daar gaat niets meer van af. Je verkoopt je auto dus gratis aan een RDW erkend autobedrijf en loopt daardoor ook geen risico.

 

Altijd een hoog bod

Doordat er zeer veel autobedrijven deel uitmaken van de autoveiling is het bod daardoor ook altijd hoge-prijshoog. De bedrijven kunnen elkaar namelijk overbieden wat de prijs verder omhoog schroeft. Het bod is 3 dagen geldig. Beslis je binnen deze tijd of je akkoord gaat, dan ben je verzekerd van de verkoop van je auto. Beslis je niet binnen deze tijd en reageer je niet, dan gaat de kans aan je neus voorbij en moet je de auto opnieuw aanmelden. Aanmelden mag zo vaak als je wilt. Het is onbeperkt, gratis en geheel vrijblijvend. Ook bij de verkoop van je auto betaal je niets.

 

Meer geld voor je auto

Online de auto verkopen? De auto levert in 85% van de gevallen meer geld op in de autoveiling dan wanneer je de auto gaat inruilen. Je kunt uiteraard zelf de proef op de som nemen wanneer je van plan was je auto in te ruilen. Vraag gerust als eerst wat je auto opbrengt bij inruil en wat je moet bijbetalen. Leg daarna je auto voor aan de autoveiling. Binnen 24 uur weet je het exacte bedrag wat je er via de veiling voor kunt krijgen en dat bedrag is gegarandeerd. Maak vervolgens de afweging hoe je de auto het liefst verkoopt. In praktijk levert de autoveiling je minimaal 1000,- euro meer op waar je veel leuke dingen mee kunt doen!

snel-keurmerk-verkopen

Probeer het auto verkopen zelf gratis uit, ook wanneer je alleen wil weten wat je auto echt waard is.

 

5/5 - (1)