Gratis autoruit vervangen op locatie

Autoruit vervangen op locatie en daar helemaal niets voor betalen? U kunt de autoruit gewoon gratis laten vervangen, het is niet nodig om daar kosten voor te maken. Zelfs in het geval van €150 eigen risico kunt u de ruit gratis laten vervangen. Hoe dat kan? De hersteller neemt het eigen risico van u over en richt zich voor de vergoeding tot uw verzekeraar. Uiteraard heeft u minimaal een WA Beperkt Casco dekking nodig om de autoruit gratis te kunnen laten vervangen, met alleen een WA autoverzekering is dat helaas niet mogelijk.

Gratis autoruit dankzij autoverzekering

De Beperkt Casco autoverzekering en Allrisk autoverzekering bieden dekking voor ruitschade. Dit betekent dat de verzekeraar de kosten voor de nieuwe ruit op zich zal nemen, op het moment dat er bijvoorbeeld een steen op valt en u te maken krijgt met een barst in de ruit. U kunt dan gratis de autoruit vervangen, zelfs wanneer er sprake is van een eigen risico. In dat geval zal de hersteller de kosten daarvoor voor z’n rekening nemen, zodat u zelfs niet een deel van de kosten hoeft te betalen.

Autoruit vervangen op locatie

Gratis uw autoruit vervangen en benieuwd waar u daarvoor terecht kunt? Gewoon bij u thuis of op het werk, u hoeft er de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven waar de auto op dit moment staat of waar u de ruit graag wilt laten vervangen. De hersteller komt gewoon naar u toe, om u ter plekke van dienst te zijn. U kunt op die manier heel eenvoudig een autoruit vervangen, zodat u weer veilig de weg op kunt met een auto die rijdt zoals u dat gewend bent.

Leuk? post