De goedkoopste rijschool van Rotterdam

Tja, zo noemen zich er veel. Maar hoe weet je nou zeker dat een rijschool nu echt de goedkoopste rijschool van Rotterdam is? Dat gaan wij je proberen uit te leggen.

Hoe vind je de “goedkoopste”.

De goedkoopste hoeft niet perse in de lesprijs of in de pakket prijs te zitten. Als je rijscholen met elkaar vergelijkt zal je best vaak tegenkomen dat de lesprijs “goedkoop” is maar wanneer je de totaalprijs ziet is dit best duur. Daarintegen kan een duurdere lesprijs een goedkoper totaal hebben.

 

Dit komt doordat de “goedkope” rijscholen nog ergens geld aan moeten verdienen. Dit doen ze door pakketten te verkopen of er een huur van een auto aan toe te voegen. Bij de duurdere lesprijzen zit vaak alles al bij in. Daarom geld in dit geval vaak Goedkoop is duurkoop.

Hoe weet je of de goedkope rijschool ook daadwerkelijk goedkoop is?

Dit weet je door goed onderzoek, probeer er achter te komen of je waar voor je geld krijgt. Dit doe je doormiddel van social media, proeflessen, recenties en mond tot mond reclame. Probeer op zo veel mogelijk verschillende manieren er achter te komen welke rijschool nou geschikt is voor jou.

 

Ook moet je gaan checken of er in de pakketprijs of de lesprijs nog een addertje onder het gras zit. Tel je lessen bij elkaar op en als dit niet klopt meld dit meteen en vraag waar deze “extra”kosten aan verbonden zijn. Vaak zullen ze komen met een onzin verhaal, hier moet je dus ook echt over aan het onderhandelen gaan met de goedkope rijscholen.

 

Vertrouw altijd je vrienden, kennisen, collega’s en familie. Die hebben dit ook al meegemaakt en hebben ervaren hoe belangrijk het is dat je een goede, fijne rijschool vind wat goed bij jou past.

 

Wij hopen dat je een fijne ervaring hebt met het zoeken naar de goedkope autorijschool in Rotterdam. Heel veel succes met het zoeken en vertrouw op je instinct!
Veel succes met het behalen van je autorijbewijs!

Leuk? post

Plaats een reactie