Goede- en slechte autobedrijven

goede-autoAls je net je rijbewijs gehaald hebt of gewoon op zoek bent naar een vervanger voor je huidige auto dan zul je snel merken dat er veel aanbod is. Niet heb je enorm veel keuze qua merken en modellen maar zijn er ook honderden autobedrijven welke je dan tegen komt. Wil je niet te ver gaan rijden dan zoek je eenvoudig in je eigen omgeving. Het aanbod en het aantal autobedrijven wordt daardoor wel een stuk beperkter. Ook kan de auto daardoor soms duurder uitvallen. Shoppen kan namelijk lonen.

Voordat je naar het eerste de beste autobedrijf stapt is het wel raadzaam om nog even te controleren of het ook een beetje een betrouwbaar autobedrijf is. Helaas doen er nog altijd genoeg verhalen de ronde op internet van gedupeerde mensen welke dachten dat het allemaal wel goed zat. De verkoper was zo vriendelijk en we hebben een goede inruilprijs gekregen. Achteraf bleek de verkoper niet thuis te geven toen er iets niet in orde bleek met de auto.

Aautobedrijf-keurmerkutobedrijf Keurmerk adviseert consumenten om zelf research te doen naar de autobedrijven. Dit doet Autobedrijf Keurmerk zelf ook welke een onderdeel is van het screeningsproces voor nieuwe autobedrijven die willen toetreden bij het keurmerk. Het kwaliteitskeurmerk maakt het de consument een stuk gemakkelijker omdat zij de goede autobedrijven erkend waardoor de bedrijven weer het Autobedrijf Keurmerk logo mogen voeren. Hierdoor weet je als consument snel dat je bij een goed autobedrijf terecht komt.

Leuk? post