Garage Den haag, de beste in de omgeving!

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is een begrip als garage Den Haag. Het autobedrijf is al sinds de jaren 80 actief als autobedrijf. Bij de garage Den Haag kunt u terecht met elke soort auto. JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen staat bekend vanwege de goede service en de kwaliteit waarmee de garage zijn diensten verleent. Bij het bedrijf kunt u met uw auto terecht voor onderhoud, banden uitlijnen, reparaties, de grote of kleine beurt, airco service of een APK keuring.

 

De beste garage Den Haag

De werkplaats van JAMES Autoservice Den Haag is uitgerust met moderne apparatuur en gereedschap. De garage wordt bemand door monteurs die allemaal de juiste papieren hebben om aan uw auto te sleutelen. Ze doen regelmatig opfriscursussen en houden zich steeds bezig met de automotive industrie. Ze zijn dus op de hoogte van alle ontwikkelingen. Op die manier kan voor elke auto goed gezorgd worden.

 

Elke auto is bij JAMES autoservice Nieuwenhuijsen ook echt elke auto. Dat komt omdat de garage Den Haag een merk onafhankelijk bedrijf is. Uw auto hoeft dus niet van een bepaald merk te zijn om bij JAMES Autoservice Den Haag terecht te kunnen. Het bedrijf maakt steevast gebruik van de originele onderhoudsboekjes en originele onderdelen. Zo blijft uw de fabrieksgarantie op uw auto behouden en hoeft u zich niet druk te maken of de auto wel behandelt wordt volgens de juiste manier.

Contact

Bij JAMES autoservice Nieuwenhuijsen bent u verzekerd een eerlijke behandeling. Vooraf wordt met u besproken wat er moet gebeuren aan uw auto, aan die afspraken zal JAMES autoservice Nieuwenhuijsen zich houden. Mochten er onverhoopt werkzaamheden of reparaties opduiken die niet afgesproken waren zal dit niet uitgevoerd worden zonder uw medeweten. Een vervangen onderdeel zal bewaard worden totdat u het gezien heeft. Zo weet u altijd wat er vervangen is en nog belangrijker, waarom het vervangen is. Neem contact op met JAMES autoservice Nieuwenhuijsen om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn voor uw auto! U kunt contact opnemen via de website, of via de telefoon ((070) 390 35 54).

Leuk? post