Een hoesje voor je auto?

Een telefoonhoesje voor je auto. Dat is waar je voor kiest als je kiest voor een car wrap. Als je een nieuwe smartphone hebt is het uitzoeken van een hoesje een van de normaalste zaken van de wereld. Een hoesje beschermt de smartphone tegen krassen. De smartphone blijft mooi en zijn waarde blijft hoger. Handig voor wanneer je de telefoon nog eens wilt verkopen!

Eigenlijk kan dit bij auto’s hetzelfde. Je kunt een hoesje kopen dat je auto beschermt tegen de grootste invloeden van buitenaf. Dit hoesje heet een car wrap. Een car wrap is het aanbrengen van een folie over de auto. Deze folie werkt als een hoesje. Hij beschermt namelijk de echte laklaag tegen steentjes, krassen, takken, hagel, zout, sleutels of vormen die krassen of beschadigingen veroorzaken in je lak.

Het werkt dus net als bij een telefoon. Je zoekt een mooi hoesje uit. Het hoesje is beschikbaar in verschillende vormen maten en kleuren. Bij een car wrap is dat ook zo. Je kunt kiezen voor een car wrap in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Metallic, chrome, glans of mat, alles is mogelijk. Je kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerde car wrap. Dit kan met afbeeldingen plaatjes of andere kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een bedrijfsauto maken met een car wrap!

Om nog even in telefoonsferen te blijven hangen. Je kunt je telefoon voor een veel hogere prijs verkopen wanneer er geen krasjes en beschadigingen op zitten. De restwaarde van een lease auto is ook vele malen hoger wanneer er na vier jaar geen krasjes of oneffenheden zitten in de lak van de auto. Je kunt de auto verkopen voor meer geld verkopen wanneer het geen leaseauto is. Zo levert de investering ook echt wat op!

Je kunt kiezen voor een car wrap van de wrap-masters van wrap-masters.nl. De wrap-masters hebben de beste car wraps in huis. Ze leveren ontzettend hoge kwaliteit en mogen zich daarom 3M preffered car wrapper noemen, een titel die lang niet voor iedereen is weggelegd!

Leuk? post