Een fijne vakantie met een ATV gehad?

Een fijne vakantie met een nog fijnere excursie

Als je op vakantie bent, dan wil je vaak wel eens wat anders dan de hele dag op het strand liggen. Een goede methode om de sleur te doorbreken is via een avontuurlijke excursie. Qua excursies kun je natuurlijk denken aan verschillende dingen. Zo kun je de zee op met een cruise excursie, maar je kunt ook landinwaarts trekken met bijvoorbeeld een quad excursie. Als je in Egypte bent of een ander noord Afrikaans land, dan is het ook leuk om de woestijn te verkennen. Wat dacht je van een ondergaande zon terwijl je door de woestijn rijdt? Het is zeer aan te raden en je kunt het met het hele gezin doen. Je kunt daarvoor verschillende quads of een atv(s) huren. Soms zie je een reclame bord met een atv excursie en soms zie je er een met een quad excursie. Beide zijn hetzelfde, het zijn simpelweg twee verschillende namen voor hetzelfde voertuig. Vaak is het ook niet duur. Je kunt vaak al voor 15 euro 2 uur lang door de woestijn rijden onder supervisie. Kleine kinderen kunnen met de volwassenen op de quad meerijden en de grotere kinderen (16 jaar ouder) mogen zelf rondrijden.

atv

Verleg je grenzen met een quad in Nederland

Als je je ervaring in het buitenland met de quad wil verlengen, dan kun je vaak ook wel met plezier hebben met een quad in Nederland. In plaats van het huren van een quad kun je er natuurlijk ook een kopen. Dit is vaak een goede optie, als je er echt je hobby van wil maken en vaak met de quad er op uit wilt. Natuurlijk kun je de juist plekken in Nederland op zoeken voor het meeste rijgenot. Je hoeft daar natuurlijk niet met de quad naar toe te rijden. De beste optie is om naar een gebied te rijden met de auto en een aanhangwagen waarmee je de quad vervoert. Eenmaal op de plaats van bestemming kun je dan lekker gaan racen.

 

Meer informatie op internet

Voor meer informatie over excursies met een quad of over websites waar je een quad kunt kopen kun je natuurlijk altijd terecht op internet.

Leuk? post