Betrouwbare en robuuste boxpallets van Zamko

Jarenlange ervaring en professionele expertise op het gebied van transportverpakking maakt Zamko een van de grote namen op het gebied van boxpallets in Nederland. Onze topprioriteit is het beschermen en beveiligen van jouw transport. Ongeacht de sector en ongeacht het product bieden wij de perfecte oplossing voor opslag én vervoer. Met een uitgebreid assortiment beschermende kisten, in alle verschillende maten en van materialen, vind je bij ons altijd datgene wat je nodig hebt om een degelijk, veilig en efficiënt vervoer te realiseren. Minimaliseer het risico op beschadiging met de beschermende palletboxen van Zamko.

Boxpallets garanderen een veilig transport

Veel bedrijven bezuinigen op transport en vervoeren producten op losse pallets. Boxpallets zijn echter noodzakelijk voor een goed en efficiënt vervoer. Uiteindelijk bespaar je dus kosten – zeker met de voordelig geprijsde palletboxen van Zamko. Gebruik van een palletkist maakt vervoer niet alleen veiliger voor medewerkers, maar biedt ook extra bescherming voor goederen, waardoor er minder producten beschadigd raken of verloren gaan. Boxen voor pallets maken bovendien het indelen van ruimte en stapelen van pallets een stuk gemakkelijker. Daarmee bespaar je dus tijd en ruimte over de gehele linie en optimaliseer je het hele logistieke proces van je bedrijf.
Bij Zamko vind je nieuwe en tweedehandse palletboxen tegen zeer schappelijke prijzen. Wij staan garant voor robuuste en betrouwbare transportkisten van hout, metaal of kunststof. Al onze producten zijn verkrijgbaar in de standaardmaten en zijn prima stapelbaar. De verschillende modellen lichte maar stevige kisten zijn geschikt voor allerlei verschillende sectoren, en er is altijd wel een box te vinden die voldoet aan jouw wensen. Aangezien wij ook boxpallets op maat leveren, kun je altijd bij ons terecht. Zo garanderen wij een zorgeloos transport. Kijk op onze website om meer informatie in te winnen over onze verschillende producten en neem contact op om een aantrekkelijke offerte op te vragen.

Leuk? post