de beste carwrapping voor uw auto, boot of scooter!

uw auto een totaal andere look geven omdat dit nodig is voor uw bedrijf of omdat u op een grote parkeerplaats makkelijk uw auto wilt vinden? Dat kan op een betaalbare manier met carwrapping. Ook kan het zijn dat u de autolak alleen maar wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dit is evenzo mogelijk met carwrapping. In dit artikel vindt u meer informatie over de verschillende manieren van carwrapping en één van de beste carwrappers. Zoek dus niet langer naar een bedrijf die carwrapping uitvoert, want met dit bedrijf krijgt u het beste resultaat.

 

Soorten carwrapping

Carwrapping kan op verschillende manieren. Een van de manieren is carwrapping met behulp van car wrap folie. Car wrap folie wordt op de huidige laklaag van de auto aangebracht. Dit kan in verschillende kleuren en vormen. Met carwrapping wordt de autolak beschermt tegen kleurverschil en schade. Nu denkt u misschien dat carwrapping alleen mogelijk is bij een auto, maar ook voor uw boot of scooter kan carwrapping van pas komen. In veel gevallen wordt carwrapping gebruikt om uw auto van reclame te voorzien, maar tegenwoordig wordt carwrapping ook vaak gedaan in plaats van overspuiten. Dit omdat overspuiten duurder is en carwrapping meerdere bijkomende voordelen oplevert.

 

Carwrapping bij Tweereclamewm_Logo_Liggend

Wrap-masters.nl heeft al meer dan 30 jaar ervaring met carwrapping, waardoor zij eigenlijk met de jaren beter worden. Zij bieden u de beste merken namelijk, 3M en Avery Dennsion. Waarom zij deze merken gebruiken is, omdat deze merken bekend staan om de sterke lijmkracht en de kleurechtheid. Het resultaat zal dus volledig naar verwachting zijn. Niet alleen car wrap folie maar ook XPEL Ultimate TM lakbescherming is een van de soorten carwrapping. Dit beschermt de autolak onder andere tegen olie, insecten zuren, steentjes, boomsappen, grind, vogelpoep en magnesiumchloride. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak? Neem dan gerust contact op.

Leuk? post