Bescherm uw autolak!

Er zijn allerlei materialen en grondstoffen die de autolak van uw auto kunnen aantasten. Het maakt niet uit of u in een stad woont of juist op het platteland tussen de weilanden. Overal is er grote kans dat uw autolak beschadigd. Deze schade kan zijn door steentjes, vogelpoep, strooizout of bijvoorbeeld boomsappen. Carwrapping is een manier om uw auto hiertegen te beschermen. Carwrapping werd jarenlang geleden vaak alleen gebruikt om de auto een andere kleur te geven of te voorzien van reclame. Hier staat carwrapping vooral om bekend. Veel mensen weten niet dat carwrapping naast het op pimpen van de auto, ook de functie als autolakbescherming heeft.

 

Bescherming van de autolak

Een van de beste en goedkoopste manieren voor het beschermen van de autolak is carwrapping. Bij carwrapping wordt er een folie op de bestaande autolak aangebracht. Stel dat u de kleur van de auto volledig wilt behouden, dan is het aan te raden om voor een doorzichtige folie te kiezen welke over de huidige laklaag geplakt wordt. Het kan zijn dat de auto al eens beschadigd is en u daarom de keuze maakt voor carwrapping. Wanneer de autolak beschadigd is, kan dit alleen maar erger worden wanneer u hier niets aan doet. Carwrapping kan dit alles tegengaan.

 

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om carwrapping. Er zijn verschillende kleuren folie mogelijk. Zo is er keuze uit folie in glans, mat, chrome of metallic. Ook logo’s en prints kunnen worden aangebracht op de autolak. Het lijkt nu misschien alsof carwrapping alleen voor auto’s is, maar dat is niet het geval. Ook voor uw scooter of boot kan carwrapping gebruikt worden. Na een aantal jaar kan u ervoor kiezen om de folie van de autolak af te laten halen. De bestaande autolak zal dan weer als eerst verschijnen zonder extra beschadigingen.

 

Carwrapping bij Wrap Masters

Iemand die al meer dan dertig jaar ervaring heeft met carwrapping, heeft er wel degelijk verstand van. Wrap Masters wil het beste voor zijn klanten en biedt daarom ook uitsluitend de beste merken aan. Dit zijn merken als 3M en Avery Dennsion. Wat deze merken zo goed maakt, is de kleurechtheid en de sterke lijmkracht. Ervaar het nu en neem contact op voor meer informatie!

 

 

 

 

 

Leuk? post