Autoschade

Autoschade

Wanneer u autoschade heeft opgelopen raden wij u sterk aan deze schade zo snel mogelijk te laten repareren. Het is belangrijk dat de herstelwerkzaamheden door professionals worden uitgevoerd en daarom bent u bij De Vos Autoschade aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van autoschade en we kunnen u garanderen dat uw auto bij ons in veilige handen is. Onze monteurs hebben in de loop der jaren al voor veel hete vuren gestaan en ze gaan geen uitdaging uit de weg, hoe groot de autoschade ook is.

 

Wanneer u met autoschade kampt is De Vos Autoschade uw beste optie!

 

Wanneer kan u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht met vrijwel iedere vorm van autoschade. Ongeacht de ernst van de schade bent u te allen tijde bij ons welkom: of dit nu een sterretje in uw voorruit betreft of een complete deur die vervangen moet worden maakt ons niet uit. Onze monteurs zijn bekwaam en beschikken over meerdere specialiteiten. Ze hebben meer dan voldoende scholing en opleiding in de benen en worden daarnaast regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen binnen de markt. We maken bij De Vos Autoschade uitsluitend gebruik van de modernste gereedschappen en materialen; op deze manier kunnen we u altijd kwaliteit blijven garanderen.

 

Voorbeelden van werkzaamheden die wij en onze monteurs voor u kunnen uitvoeren zijn:

 

  • Sterretjes verwijderen
  • Spotrepair
  • Industrieel spuiten
  • Losse onderdelen vervangen

 

U kunt bij ons terecht met uw auto, maar ook met bijvoorbeeld uw motor of brommer. De deskundigheid van onze monteurs reikt ver waardoor de mogelijkheden in onze garage groot zijn.

 

Heeft u autoschade opgelopen en wilt u meer weten over ons autobedrijf? Kijk dan snel op onze website, of neem contact met ons op!

Leuk? post

Plaats een reactie