Autobedrijf

Autobedrijf

Wanneer u autoschade heeft opgelopen is het sterk aan te raden aan te kloppen bij een professioneel autobedrijf. U wilt de schade zo snel en professioneel mogelijk hersteld hebben voordat de schade alleen maar groter wordt. Een van de beste opties op dit gebied in Utrecht en omgeving is De Vos Autoschade. Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring in het vak en onze monteurs weten precies wat er moet gebeuren bij elke vorm van autoschade. Als u op zoek bent naar een bekwaam en professioneel autobedrijf moet u bij De Vos Autoschade zijn!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze monteurs beschikken over allerlei specialiteiten. De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn zeer uiteenlopend en omvatten vrijwel alles wat ook maar enigszins met autoschade te maken heeft. Of er nu een ster uit een ruit verwijderd moet worden of een complete deur vervangen moet worden: onze monteurs voeren het zonder problemen voor u uit. Voorbeelden van werkzaamheden die onze monteurs voor u uit kunnen voeren zijn spotrepair, krassen polijsten, sterretjes repareren en spuitloos uitdeuken.

 

Spotrepair is het schoolvoorbeeld van efficiënte reparatie. Tijdens spotrepair kunnen wij ter plekke de schade aan uw auto herstellen zonder dat u naar ons autobedrijf toe hoeft te komen. De schade aan uw auto kan plaatselijk behandeld worden waardoor er geen complete onderdelen van uw auto vervangen hoeven te worden. Dit scheelt u veel tijd, geld en moeite. Kijk voor meer informatie over spotrepair op onze website, of neem contact met ons op!

 

Over De Vos Autoschade

Bij ons staan er een aantal kernwaarden centraal, waarvan service en kwaliteit de belangrijkste zijn. We kunnen u blijvende kwaliteit garanderen dankzij onze vele certificaten, waaronder het bekende NEN ISO 9002 certificaat. We beloven u dat uw auto bij ons in veilige handen is!

 

Wilt u meer weten over ons autobedrijf? Kijk dan snel op onze website!

Leuk? post

Plaats een reactie