Pokémon go spel updates en tips

In slechts een week heeft “Pokemon Go” de aandacht van de wereld verovert en voor goede reden ook. Afgezien van de vernieuwing in het spel, heeft de mobiele game augmented reality technologie de wereld overgenomen en wordt het blootgesteld aan een publiek van ontelbare miljoenen. Het resultaat is een reeks anekdotes en nieuwsberichten die ofwel bewijzen dat technologie een kracht voor de ontdekking en pro-sociaal gedrag kan zijn.

 

Iedereen die nog steeds Pokémon Go speelt zal blij zijn te weten dat in het kader van Halloween er veel meer Drowsees en Zubats en Gastlys in het spel zitten die je kan vangen. Ja, dit is het nieuws dat Pokémon Go heeft, een soort van Halloween evenement zal worden geïntroduceerd waarbij de engste pokemon te zien zijn. De details moeten nog volledig duidelijk gemaakt worden, maar er zijn een paar dingen die je moet weten. Dit soort dingen:

 

  1. Je krijgt meer snoep: Candy is wat je gebruikt om een level omhoog te komen in Pokémon Go, maar handig voor de ontwerper van Pokemon Go Niantic, het is ook wat een vorm van “trick-or-treat” voor op Halloween. Dus voor de dagen tussen 26 oktober en 1 november zal je meer snoep krijgen wanneer je pokemon Go speelt.
  2. Als je Pokémon Go een tijdje geleden hebt verwijderd is de Buddy update wel wat voor je. Het laat toe om een Pokémon als een buddy te kiezen. Welke maatje je selecteert zal bepalen welk soort snoep je verdient en wanneer je rond loopt met hem
  3. Er worden in deze periode ‘scary’ Pokémons gelanceerd Deze zijn: Zubat, Golbat, Gastly, Haunter, Gengar, Drowsee en Hypno. Gengar.

 

 

Leuk? post