Gezamenlijke agenda, voor uw hedendaagse leven

Afspraken van werk, het gezin en van de familie, gemakkelijk in een gezamenlijke agenda app.

Met Dayhaps heeft u de mogelijkheid om al uw afspraken gemakkelijk bij te houden op uw smartphone of tablet, met een mooi design en gebruiksvriendelijk voor de gebruiker. Het is mogelijk om een privé agenda te maken maar tevens is het ook mogelijk om een gezamenlijke agenda te maken. Dit maakt het gemakkelijk om alle afspraken te delen met uw voetbalclub, werk of met uw gezin. Het is mogelijk om deze app te downloaden op uw tablet of smartphone, na installatie zal u zich nog moeten registeren. Als dit allemaal is gelukt kunt gebruikt maken van de gezamenlijke agenda app.

 

Gezamenlijke agenda

Hoe kan ik een gezamenlijke agenda maken of een privé agenda?

Als u een agenda wil maken kunt u dat gemakkelijk doen, u gaat naar het menu en klikt op de knop create agenda (onder aan het menu). Na het klikken op deze knop, zult u een venster zien waar u een naam kan geven aan uw agenda en er aan foto aan toe kunt voegen. Als u vervolgens op het vinkje klikt, krijgt u een lijst te zien van al u contacten. Deze contacten kunt u uitnodigen tot de gemaakte agenda, zo kunt u gemakkelijk een gezamenlijke agenda aanmaken. Mocht het zo zijn dat u dat niet wilt, kunt u deze stap overslaan en op het vinkje kunt klikken.

 

Het maken van een afspraak in een agenda.

Het aanmaken van een afspraak kunt u doen via de + knop, eenmaal gedrukt op deze knop komt u terecht in het scherm waar u de gegeven kan invullen voor de afspraak, tevens zult u ook een agenda op moeten geven. Mocht het voorkomen dat u een afspraak in een gezamenlijke agenda zet, worden de andere gebruikers in de agenda op de hoogte gesteld met een notificatie. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de afspraak die er gemaakt is en kunnen ze tevens gemakkelijk een afspraak er om heen plannen indien is van pas komt.

Is het ook mogelijk om een reminder te instellen?

Het is mogelijk om een reminder te instellen als u een afspraak maakt, hier door kunt u er voor zorgen dat u optijd aanwezig kunt zijn op een belangrijke afspraak. Als u dit doet bij een afspraak voor een gezamenlijke agenda, zullen alle gebruiker hier een notificatie van ontvangen. Dit kan zeer gemakkelijk zijn als er een business meeting is.

Tijd voor een agenda uit dit tijdperk, gemakkelijk en overal te gebruiken. Tijd voor Dayhaps.

Leuk? post