Wensballon oplaten tijdens een bruiloft

Wensballonnen zijn erg leuk. Dit omdat ze breed inzetbaar zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken tijdens Nieuwjaar, maar ook voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft. Als je bijvoorbeeld iets te vieren hebt, kun je een wensballon opsteken. Deze kan een mooie symbolische betekenis hebben. Fluister je wens in de ballon voordat je hem oplaat en misschien komt je wens wel uit. Natuurlijk is het ook gewoon heel leuk om zo’n ballon op te kunnen laten. Het is prachtig om te zien hoe deze door de lucht zweeft. Wanneer je deze langzaam ziet verdwijnen in de horizon, kan dit een magisch effect hebben.

Wat is een wensballon?

Een wensballon lijkt op een soort heteluchtballon. Er zit een brandbaar materiaal in. Wanneer dit wordt aangestoken, komt er hete lucht in de ballon terecht. Hierdoor stijgt deze op. Doordat de buitenkant van de ballon gemaakt is van een heel licht materiaal, kan de wensballon heel ver komen. Dit kan erg mooi zijn.

wensballonnen
wensballon oplaten

 

Is een wensballon wel veilig?

Doordat er een nieuwe regelgeving is gemaakt in 2010, zijn alle wensballonnen veilig te noemen. Dit natuurlijk alleen wanneer zij volgens de instructies worden opgelaten. Doordat de wensballonnen sinds 2010 een dubbele ring of beschermend papier aan de onderkant horen te hebben, zijn ze veiliger. Ook zit het brandbare materiaal dieper in de ballon. Hierdoor is de kans op een ongelukje een stuk kleiner.

Gelegenheden

Het leuke aan de wensballon is dat deze geschikt is voor bijna elke gelegenheid. Zo kun je een leuke traditie starten met kerst of Nieuwjaar, maar ook een huwelijk of verjaardag vieren. Dat maakt de ballonnen heel veelzijdig en leuk. Met genoeg fantasie kun je eindeloze mogelijkheden bedenken.

Wensballonnen bij Dutch-Pyro

Wensballonnen kun je onder andere kopen bij Dutch-Pyro.nl. Deze handige webshop verkoopt wensballonnen van geweldige kwaliteit. Zo kun je nog lang zien hoe de wensballon in de lucht opgaat. Als je de wensballon snel nodig hebt, is dat geen enkel probleem. Koop je voor 15.00u dan is de bestelling de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Zo kun je voor onverwachtse gebeurtenissen snel en makkelijk een wensballon bestellen. Door de vele keuzes die je hebt, kun je een wensballon kiezen die perfect bij jou past. Om het plaatje compleet te maken, krijg je ook nog eens bij aankoop vanaf 20 euro, gratis vuurwerk uit categorie 1. Genoeg redenen dus om wensballonnen te kopen bij Dutch-Pyro!

dutch-pyro

Leuk? post